+36704150180 | info@mosodepo.hu INGYENES szállítás 35.000 Ft felett

+36704150180 | info@mosodepo.hu INGYENES szállítás 35.000 Ft felett

Leather Expert Kormányfelújító készlet

Leather Expert Steering Wheel Kit - Kormány felújító készlet

 

A Leather Steering Wheel Restoration Kit egy professzionális és hatékony termékkészlet, amely a kormánykerekek, ülések és egyéb bőrelemek felújítására szolgál. A készlet azonnali használatra kész. A legjobb minőségű termékekkel és a kormány felújításához szükséges összes eszközzel lett felszerelve.

A készlet tartalma:

- 50 ml-es bőr előkészítő

- 50 ml-es alkoholos bőrtisztító

- 50 ml bőr színező

- 50 ml-es bőr fedőlakk

- 2db szivacs

- csiszolópapír (szivacson)

- törlőkendő

 

Tartalom:

Leather Preparer – természetes bőr felületeinek eltávolítására tervezett szer. Hatékonyan távolítja el a régi festék- és lakkréteget.

 

Leather Alcohol Cleaner - bőr festés előtti zsírtalanítására szolgáló szer. Eltávolítja a Leather Preparer maradékait. Ezenkívül eltávolítja a viaszokat és az olajokat a bőr felszínéről. Pontosan felkészíti a bőrt a színező kezelésre.

 

Leather Colourant - fedőfesték bőrre. Vízbázisú festék kiváló fedő tulajdonságokkal. A festék rugalmas, nem szárítja a bőrt és nem keményedik meg. A termék használatra kész.

 

Leather Top Coat - színtelen poliuretán lakk bőrhöz. Megőrzi és növeli a bőr kopás- és időjárásállóságát.

 

Használat :

  1. lépés: Használja a Leather Preparert és a mellékelt törlőkendőt vagy pamutkendőt a régi festék részleges eltávolításához. Ez növeli az új bevonat tapadását. Ha látható egyenetlenségek vannak a bőrön, használjon csiszolópapírt egy szivacson.
  2. lépés: Használja a Leather Alcohol Cleaner-t és a mellékelt törlőkendőt vagy pamutkendőt a felület zsírtalanításához és a feloldódott festéknyomok eltávolításához.
  3. lépés: Vigye fel az első réteg Bőrfestéket szivaccsal körkörös mozdulatokkal. A következő rétegeket szivaccsal vagy szórópisztollyal kell felhordani. Minden réteget jól meg kell szárítani. Vigyen fel 3-4 vékony réteget.
  4. lépés : Védje meg a bevonatot bőr fedőréteggel. Vigyen fel 3-4 vékony rétegben szivaccsal vagy szórópisztollyal. Minden réteget jól meg kell szárítani.

Tippek:

Üregesedésekhez használjon Leather Expert Fillert. Használjon csiszolópapírt egy szivacson, hogy elsimítsa az egyenetlenségeket. A javítás után 5 napig ne tisztítsa és ne karbantartsa a bőrt.

A Leather Expert bőr kormánykerék-helyreállító készletének használata utáni hatások magukért beszélnek

Szállítási idő
1-3 nap
8 417 Ft+Áfa=10 690 FtFt
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 107 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről