Spider 60Kg - Előmosó zsírtalanító
Ingyen szállítás

Spider előmosó akár kamionmosók számára

Nagyon koncentrált jól hígítható, akár aktív habos autósampon helyére is tökéletesen alkalmazható. Az automosas és kamionmosás leegyszerűsödik a segítségével, mert hatékonyan oldja a szennyeződéseket. A használatakor nem szükséges autómosó kefe vagy szivacs használata, egyszerűen csak nagynyomású mosóval leöblítjük, így nem okozunk kárt a fényezésben sem.

A ponyvamosás sem okoz akadályt a kamionmosókban.

Kamionmosók egyik legkedveltebb tisztítószere, mert gyorsan és hatékonyan távolítja el a több éve kamion ponyvába beleégett szennyeződéseket. Továbbá a kefe nélküli használattal nagyon sok időt lehet megtakarítani a tisztítás során.

A Spider nagyon fontos tulajdonsága közé tartozik, hogy a mosás során antisztatikus réteg jön létre a mosott felületen, ezáltal a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta és megkönnyíti a későbbi a automosas folyamatát. További előnyei között lehet kiemelni, hogy fényes csillogó felület lesz látható az automosas után, ami kamionmosók vagy autómosók számára is számos előnnyel jár.

További felhasználása a Spider előmosónak, hogy akár aktív habos sampon is készíthető belőle, olajos, zsíros, sáros, szmogos szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja, tehát szinte semmi sem okoz akadályt.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Spider automoso termékéről, olvassa el cikkünket ide kattintva.

További információkat kaphat akár telefonon is, lépjen velünk kapcsolatba ide kattintva.

104 559 Ft+Áfa=132 790 FtFt
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről