Ingyenes kiszállítás csomagautomatába 30 000 Ft-tól - Termékek raktárról elérhetőek - Ajándék minden rendelés mellé

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          Blog

Blog

Tippek autómosók és autókozmetikák számára.

Mosódepó Admin
Mosódepó Admin
2023.05.10 20:52
Tippek autómosók és autókozmetikák számára.

Cikkünkben autómosók és autókozmetikák számára adunk tippeket, hogy több pénz maradjon a zsebedben.

 

Tapasztalataink szerint, az autómosók és autókozmetikák nem feltétlenül gazdaságosan választanak termékeket, nem nyitottak új termékek kipróbálására, sőt nem is járnak utána a jelenleg használt termék sok esetben jobb alternatívájának.

Általában megbíznak a jelenlegi beszállító / üzletkötőben, pedig lehet kicsi utánajárással jobb alternatívát is lehetne találni. Sok esetben hibáznak a keverési arányokkal, holott a spórolásnak ez a kulcsa. Te nem szeretnéd, hogy amit egész héten megspórolhatsz a helyes termék kiválasztásával, azon a pénzen a családodat tudnád a hétvégén még több helyre elvinni?! ebben próbálunk segíteni!

 

Sok autókozmetikát ismerünk személyesen is, sok helyen voltunk és igen sok storyt hallottunk. A kedvencünk amikor az autókozmetikus azt mondja „a jelenleg használt terméket egy az egyben is lehet használni”. Nos egy az egyben, főleg a lakossági termékeknél persze, valóban helytálló gondolat, de pénzkereset szempontjából nem a legjobb, márpedig aki dolgozik pénzt szeretne keresni, remélem jól gondolom…  A másik sokszor elhangzott mondat „ebből egy kanna kevesebbe kerül mint a másikból”, ez igaz lehet és jogos abban az esetben, ha ugyanazok a keverési tulajdonságai a terméknek, éppen ezért kell megnézni mindig a kiadósságot vagyis a hígítási arányt. Persze az ár mellett nagyon fontos a minőségi autóápolási termék kiválasztása  is, de cikkünkben feltételezzük, hogy mindegyik egyformán jó minőségű termék.

 

Talán az egyik legjobban fogyó termék az előmosó, tehát nézzünk erre egy példát hogyan lehet vele spórolni, ismétlem ugyanazon minőség mellett. (Az összeg nem konkrét előmosó ára, az egyszerűség kedvéért lett kerek szám írva)

 

Nézzünk egy 5kg-os kiszerelésű előmosót aminek a hígítási aránya 1:5-10 ez kerül 10.000 Ft ba, vagyis a legalacsonyabb hígításban lesz belőle legalább 25Kg előmosó folyadékunk, ha a 10.000 Ft-ot elosszuk a 25Kg = 400 Ft 1kg előmosó folyadék

Nézzünk egy másik előmosó folyadékot ugyanúgy 5Kg kiszerelésben 15.000 Ft –ba kerül 1:20-30 hígítási aránya van, szintén a legalacsonyabb keverési arányban készíthető belőle legalább  100Kg előmosó folyadék. A 15.000 Ft osztva 100Kg = 150 Ft 1kg előmosó folyadék.

 

A példa jól szemlélteti, hogy jelentősen drágább terméket választottunk, viszont végeredményként sokkal olcsóbb. Négyszer tovább tart, tehát ritkábban kell vásárolni és ezáltal sok pénz marad a zsebünkben. Valójában az olcsóbb termékből négyszer kellett volna vásárolni 40.000 Ft értékben, amit ki lehetett volna váltani egy 15.000 Ft-os termékkel.

 

Végeredményként 25.000 Ft maradt a zsebünkben.

 

A fenti példa csak az előmosó volt, természetesen ettől jóval többe kerülnek ezek a termékek vagyis még többet lehet vele spórolni.

Viszont egy autókozmetika nem csak előmosót használ hanem műanyagtisztítót, műanyagápolót, kárpittisztítót, stb….

 

Vegyük alapul, hogy csak 25.000 Ft-ot spórolunk egy terméken, csak négy terméket használunk, csak havonta vásárolunk, akkor is havonta 100.000 ft-ot tudunk spórolni, ha helyesen válasszuk meg autókozmetikánkba vagy autómosónkba a termékeket.

 

Amennyiben segítségre lenne szükséged autóápolási termékekkel kapcsolatban vagy autómosód, autókozmetikád számára, keress minket ide kattintva.