+36704150180 | info@mosodepo.hu INGYENES szállítás 35.000 Ft felett

+36704150180 | info@mosodepo.hu INGYENES szállítás 35.000 Ft felett

Leather Expert - Bőrfesték bőrszínező színes 50ml
Raktáron
001 Black : db
002 White : db
010 Yellow : db

Leather Expert Colourant - bőrfesték bőrszínező természetes bőrre és eco-bőrre

Leather Colourant - vízbázisú festék fedő tulajdonságokkal. Úgy tervezték, hogy helyreállítsa és megváltoztassa az összes bőrtípus színét.

A Leather Colourant használata után a bőr puha és finom tapintású.

 

Előnyök:

- használatra kész festék

- rugalmas

- nem szárítja a bőrt

- nem keményedik meg

- nem tartalmaz alkoholt

A LeatherColourant összes színe elegyedik egymással

Rendelkezésre álló kiszerelések :

- 50 ml

- 250 ml

- 500 ml

- 1000 ml

- 5000 ml

 

A Leather Colourant különféle bőrtípusok felújítására szolgál autókban, bőrbútorokon, rövidáru- és kézitáskákon. Használja természetes bőrre és eco-bőrre. Ne használja velúron és nubukon.

 

Hogyan kell használni?

Győződjön meg arról, hogy a bőr jól meg van tisztítva és előkészítve. A tisztításhoz Leather Cleanert vagy Leather Mousse-t használunk. Ezután részlegesen távolítsa el a régi felületeket a LeatherPreparerrel. A Leather Alcohol Cleaner a felület zsírtalanítására és a feloldódott festékmaradványok eltávolítására szolgál. Az így előkészített bőr növeli a festék tapadását.

Használat előtt alaposan keverje fel a bőrfestéket. Vigyen fel vékony rétegeket szivaccsal vagy szórópisztollyal, amíg kielégítő hatást nem kap. Az első réteget szivaccsal vigyük fel, majd körkörös mozdulatokkal oszlassuk el. Minden réteget jól meg kell szárítani.

A bevonat jobb védelme érdekében vigyen fel bőr fedőréteget. A javítás után 5 napig ne tisztítsa és ne karbantartsa a bőrt.

Tippek:

Permetezéskor használjon 0,8-1 mm-es fúvókát. A festékek a használt pigmenttől függően eltérő sűrűségűek lehetnek. Kisebb fúvókák használata esetén szükség esetén akár 10% víz adagolható.

2 512 Ft+Áfa=3 190 FtFt
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről