Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          Blog

Bőrtisztító-és ápoló szett (kímélő)
Bőrtisztító-és ápoló szett (kímélő)
11 700 Ft

Bőrtisztító-és ápoló szett (kímélő)

Bőrtisztító-és ápoló szett kímélő

Pigmentált bőr bútor vagy autókárpit esetében javasolt.
Az ápolás előtt mindig meg kell tisztítani a felületet a szennyeződésektől enyhébb szennyeződés esetén a kímélő tisztítóval erősebb szennyeződéseknél az intenzív tisztítóval, így megelőzhető a szennyeződések fixálása az ápolóval. A tisztító kefével a mélyedések is egyszerűen tisztíthatók.
Tisztítás után a felületet javasolt a Leder Protektor bőrápolóval kezelni. A benne lévő antioxidánsok megvédik a bőrt a sérülésektől, visszadaja a bőr nedvességtartalmát, az UV szűrő megóvja a fakulástól, mind emellett a bőr úrja puha, kellemes tapintású lesz.

Kis szett 125 ml kímélő vagy intenzív tisztító, 150 ml Leder Protektor bőrápoló a mennyiség elegendő egy komplett garnitúra vagy autóbelső egyszeri tisztításához, ápolásához. Használat előtt egy kevésbé látható helyen próbatisztítást kell végezni.

Nagy szett 1000 ml kímélő vagy intenzív tisztító, 1000 ml Leder Protektor bőrápoló a mennyiség elegendő több komplett garnitúra vagy autóbelső többszöri tisztításához, ápolásához. Használat előtt egy kevésbé látható helyen próbatisztítást kell végezni.

Használata:

Bőrtisztító kímélő
A tisztító habot nyomjuk rá egy szivacsra, vagy bőrtisztító kefére, nem szabad közvetlenül a bőrre alkalmazni. Tisztítsuk meg a habbal a felületet, varrástól varrásig dolgozzunk, szükség esetén ismételjük meg többször a műveletet. Benedvesített törlőkendővel távolítsuk el a szennyeződést valamint a felesleges tisztítószert bőrről és hagyjuk megszáradni.

Leder Protektor bőrápoló
A tisztítás után megszáradt bőrt ( a tisztítás után kb. 2-3 órával) ápolhatjuk. A törlőkendőre tegyünk egy kevés Leder protektor bőrápolót és dörzsölés nélkül oszlassuk el egyenletesen a felületen, ezt elég egyszer átkenni. Használattól függően 3-6 havonta javasolt a bőr tisztítása ápolása.
Szállítási idő
1-3 nap
Raktáron
11 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 117 Ft
Részletek
Kis szett tartalma: 1 db 125 ml kímélő tisztító, 1 db 150 ml Leder Protektor bőrápoló, 1 db tisztító szivacs, 1db törlőkendő

Nagy szett tartalma: 1 db 1000 ml kímélő tisztító, 1 db habosító flakon, 1 db 1000 ml Leder Protektor bőrápoló, 1 db bőrtisztító kefe, 1 db szivacs, 2 db törlőkendő
Adatok
Gyártó
Colourlock
Autó
Autó
Kormány
Kormány
Bútor
Bútor
Cikkszám
colourlock_11004
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!