Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          Blog

Soft99

11termék 111

Soft99 - innovatív termékek a professzionális autóápoláshoz

Az autó karosszériájának burkolata, viaszolás, gumikarbantartás – ez csak néhány a fontos feladatok közül, amelyekkel Ön szembesül, ha meg akarja óvni autóját, és gondoskodni szeretne annak esztétikájáról. Ha 100%-ban pontosan szeretné elvégezni az autóápolási folyamatokat, és élvezni szeretné a hosszan tartó hatást, professzionális kozmetikumokra van szüksége. Fogadjon a bizonyított minőségre és a fejlett technológiákra – ezek azok a jellemzők, amelyek megkülönböztetik a Soft99 termékeket.

A Soft99 wax és a márka egyéb termékei ikonikussá váltak, és világszerte nagyra értékelik a szakértők. A márka története Japánban kezdődött több mint 60 évvel ezelőtt. Ma az egyik legjelentősebb autóápolási-kozmetikum gyártó. Az olyan termékek, mint a Soft99 Fusso Coat vagy a Kiwami, minden karosszéria, gumiabroncs és egyéb szakember gyűjteményében elengedhetetlenek. Ezért nem hiányozhattak a Mosódepó autóápolási termékek webáruház kínálatából.

Ultra Glaco, Kiwami, Fusso Coat és még sok más – a legjobb Soft99 termékek egy helyen

Függetlenül attól, hogy klasszikus natúr viaszra van szüksége polírozáshoz, szintetikus viaszra vagy gumiabroncsvédő termékre – a Soft99 termékek a választ az Ön igényeire. Gyors bevonatokat is találsz - lehetővé téve az autó karosszériájának gyors viaszolását -, valamint az ún "Láthatatlan ablaktörlők" (Soft99 Ultra Glaco), amelyek hidrofób bevonatot hoznak létre az ablakokon és még sok más egyéb termék található meg a kínálatban.

Az általunk kínált Soft99 termékek:

professzionális, luxus formulák, amelyek lehetővé teszik, hogy látványos esztétikai hatásokat érjen el (hibátlan, fényes felület) és hatékonyan védi az autó karosszériáját,

alkalmasak mind a detailing professzionális, mind az önállóan végzett munkára,

könnyen felvihető formulájú és kellemes illatúak.

Használja a termékeket és engedje be autóját a prémium gondozás világába!