Bőrtisztító benzin 225 ml zsíros szennyeződések eltávolítására
Raktáron 1 db
A bőrtisztító benzin kiváló zsírtalanító anélkül, hogy feloldaná a bőr színét. Ezért a bőrtisztító benzint különböző bőrtípusok tisztítására és zsírtalanítására használják.

Alkalmazási területek:

a felülpigmentált bőr zsírtalanítására, az ápolószer maradványainak eltávolítására a folyékony bőr javítása vagy a Leder Fresh bőrszínező alkalmazása előtt, hogy a javító termékek kellően tapadhassanak
a járművek részein lévő ,pl: kormánykerék, fogantyúk váltógomb zsírosodások eltávolításához
kézitáskák és bőröndök elzsírosodott fogantyúi zsírtalanítására
“zsíros” velúr bútorok tisztításához / zsírtalanításához
kabátok zsíros gallérjainak zsírtalanítására, mielőtt bőr mosószerrel mossák őket;
zsíros területek zsírtalanítására a professzionális festés előtt a műhelyben

225 ml elegendő bőrbútorokon vagy járművek bőrkárpitján végzett általános zsírtalanítási munkákhoz.

ALKALMAZÁS

Először mindig végezzen próbatisztítást! A bőrtisztító benzin nem oldja fel a színeket, de a nyitott pórusú bőrön vagy túlzott használat esetén a szélek kivilágosodását, foltosodását okozhatja. Ezért az előzetes tesztre mindig szükség van.

Enyhén nedvesítsen be egy tiszta, puha, fehér törlőkendőt a bőrtisztító benzinnel, és törölje át a zsíros területeket. A fedett bőr egy teszt után alaposan zsírtalanítható. Ezzel szemben nyitott pórusú bőröknél (velúrbőr, anilinbőr stb.) csak rövid ideig dörzsöljük a bőrt, hogy elkerüljük a tisztítási kísérlet által okozott széleket és foltokat. Közben mindig hagyja a bőrt megszáradni.

Nem minden zsírfolt távolítható el teljesen. Különösen a hosszú ideig erősen zsírosodott bőrrel vagy hajjal érintkező területeket nem lehet teljesen zsírtalanítani a bőrtisztító benzinnel. Idővel a zsír mélyen behatolt a bőrbe, és a bőrtisztító bentin nem tudja felszívni. Bizonyos esetekben a zsíroldó spray segíthet. Nagy területek vagy erős zsírlerakódások esetén érdemes szakember tanácsát kérni.

Bőrtisztító benzines tisztítás után a bőrt újra ápolni és a bőrtípusnak megfelelő ápolószerrel védeni kell.

Fontos: A bőrtisztító folyadék gyúlékony és lenyelve halálos lehet! Ezért tartsa távol gyermekektől!
3 543 Ft+Áfa=4 500 FtFt
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről