Bőrtisztító kefe kicsi

Cikkszám: colourlock_4260264293709
Bőrtisztító kefe kicsi
Bőrtisztító kefe kicsi
Bőrtisztító kefe kicsi
Bőrtisztító kefe kicsi
Bőrtisztító kefe kicsi
Bőrtisztító kefe kicsi
Bőrtisztító kefe kicsi
Cikkszám: colourlock_4260264293709
1 496 Ft+Áfa=1 900 FtFt
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
A bőrtisztító kefe alkalmas:

kímélő vagy intenzív bőrtisztító használatához a mélyen ülő szennyeződések eltávolítására
a műanyag tisztítószer használatához a mélyen ülő szennyeződések eltávolítására
nubuk vagy velúrbőr felfrissítésére illetve tisztítására
nedves tisztításhoz bőrmosószerrel vagy cipőtisztítóval
Elefánt bőrzsír polírozására cipők és csizmák ápolása során
a megszáradt zsíroldó spray felszívódó por eltávolítására
szennyezett textíliákról a textiltisztítóval történő foltok eltávolítására
A bőrtisztító kefe használata a következő esetekben ajánlott:
A kímélő-és intenzív tisztító használata mellett hatékonyabb a mélyebb struktúrák tisztítása, a műbőrtisztító esetében ugyan úgy. Velúr nubuk bőrök kikefélésére.

ALKALMAZÁS

Bőrhöz

A kefe nagy segítség, különösen a mélyebb barázdákban lévő szennyeződések vagy nagyon szennyezett bőr tisztítása esetén. Először végezzen próbatisztítást, a bőr érzékeny-e a foltokra. Nem minden bőr felső rétegben festett. Ezután tegye a tisztítószert a kefére, és tisztítsa meg a bőrt. Ellenőrizze a szennyeződés mértékét úgy, hogy világos színű ruhával törölje le a

tisztítószermaradványokat. A normál szennyeződés könnyen eltávolítható. Azok a területek, ahol színsérülések vagy foltok (zsír, tinta stb.) hatoltak be a bőrbe, nem távolíthatók el ilyen módon. Ilyen esetekben kérjen további segítséget.

Műbőrhöz és műanyagokhoz

A műbőr és a műanyagok nagyon robusztusak. A kefe nagy segítség, különösen a mély mintázatban lévő szennyeződések vagy nagyon szennyezett felületek esetén. Először végezzen próbatisztítást, hogy a műbőr érzékeny-e a foltokra. A műbőr tisztítószert vízzel enyhén megnedvesített szivacsra tesszük, majd a habot kinyomva vigyük fel a felületre. Ezután tisztítsa meg a kefével. Ellenőrizze a szennyeződés mértékét úgy, hogy világos színű ruhával törölje le a tisztítómaradványokat. A normál szennyeződés könnyen eltávolítható. Azok a területek, ahol színsérülések vagy foltok (zsír, tinta stb.) hatoltak be a bőrbe, nem távolíthatók el ilyen módon. Ilyen esetekben kérjen további segítséget.

Velúr bőrhöz (nubuk, velúr stb.)

A velúr bőr bársonyos felületű, táskákhoz, cipőkhöz, de bútorokhoz és egyéb tárgyakhoz is használják. A bársonyos felület miatt használat közben megváltozik a szemcsék iránya, vagy a bőr felszívja a port és a szennyeződéseket. A kefe a legegyszerűbb módja a felület kiegyenlítésének vagy az egyszerű szennyeződések száraz ecsettel történő eltávolításának.

Bőrmosószer – cipőmosószer

A nedves tisztítás során a kefe segít eltávolítani a beszáradt vagy makacs szennyeződéseket.

Zsírtalanító spray

Amikor a zsíroldó spray -vel dolgozik, fehér nedvszívó por marad a bőrön. Ezt fel lehet porszívózni vagy lekefélni. A porszívó által fel nem lazított pormaradványok is kikefélhetők.
Szállítási idő
1-3 nap