Vásárolj raktárkészletről, akár ingyenes szállítással!

Kérdése van? +36704150180           Szállítás          Fizetés          Blog

ChemicalWorkz Gyurma 2×50g Medium Magic Clay Bar
ChemicalWorkz Gyurma 2×50g Medium Magic Clay Bar
5 090 Ft

ChemicalWorkz Gyurma 2×50g Medium Magic Clay Bar

A gyurmázás szükséges előkészület a polírozáshoz , hogy a legjobb eredményt lehessen elérni fényezésen vagy üvegen. A gyurmázás  észrevehető és tapintható festéksimaságot eredményez, és a festék hatékonyabbá, könnyebben polírozhatóvá és lezárhatóbbá válik. Kiváló minőségű és fejlett anyagokból készült, ez a festéktisztító gyurma nagy tisztítóerővel rendelkezik.


A termék jellemzői:
• 3 × 50 g közepes festéktisztító gyurmázás ChemicalWorkz Magic Clay Bar
• Erős tisztítóerő: Eltávolítja a fanedv ködöt, rovarmaradványokat, festékfoszlányokat, útkátrányt, sínport és egyéb makacs szennyeződéseket.
• Erős hatás: Hatékonyan távolítja el a fényezésben lerakódott kemény vegyi anyagokat, például kátrányt és aszfaltot.
• Könnyű használat: A ChemicalWorkz Magic Clay Barunk többször is használható a tökéletes eredmény érdekében. Erősen javasoljuk, hogy az gyurmát megfelelő kenőanyag spray-vel párosítsa. De ha nincs kéznél egy, a ChemicalWorkz Magic Clay gyurmák nagy előnye, hogy csak vízzel dolgoznak!


Használati útmutató:
Az autó mosása után helyezze árnyékos helyre, és permetezze be a kezelendő felületet kenőanyag spray-vel vagy vízzel. Most dörzsölje körkörös mozdulatokkal a ChemicalWorkz Magic Clay Bar-t a megnedvesített felületen. Ez hatékonyan távolítja el a festékben lévő szennyeződéseket. A ChemicalWorkz Magic Clay Bar professzionálisan távolítja el a külső felületi szennyeződéseket, mint például a túlszórt, gyári törmeléket, kátrányt, szennyeződéseket, sínport és fanedvködöt, és hatékony a fényezésen, üvegen, fémen és műanyagon. Ha szükséges, a folyamat megismételhető az egész autó kezelésére.


Tipp:
Rendszeresen tisztítsa és ápolja fényezését! Zárja le autóját, hogy kiemelje a fényét!


Raktáron
5 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
Adatok
Gyártó
Chemicalworkz
Tulajdonság
Gyurma
Gyártó
ChemicalWorkz
Cikkszám
4251651804127
Tömeg
200 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!