ChemicalWorkz Round Microfiber Applicator Ujjtartóval

Cikkszám: 4251651818773
ChemicalWorkz Round Microfiber Applicator Ujjtartóval
ChemicalWorkz Round Microfiber Applicator Ujjtartóval
Cikkszám: 4251651818773
Raktáron 
1 252 Ft+Áfa=1 590 FtFt
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft

Az új ChemicalWorkz kerek mikroszálas applikátor a szilárd minőségű habmaggal a közepén biztosítja, hogy biztonságos és gyengéd legyen bármilyen felületen. Mindenekelőtt azonban ergonómiailag úgy lett kifejlesztve, hogy soha ne csússzon ki a kezedből, és nagyon kényelmesen tudod kiszedni vele a waxot az edényből.

 

Alkalmazása rendkívül egyszerű. A ChemicalWorkz kerek mikroszálas applikátor mosható, ezért újrafelhasználható, és tartós is. Röviden: az új legjobb barátod a wax felhordásakor.

 

A ChemicalWorkz mikroszálas applikátor 100%-ban egy koreai gyárral együttműködésben készült. Ez azt jelenti, hogy a fonal minőségének és a gondos megmunkálásnak köszönhetően a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Maximális tartósságot és hosszú élettartamot garantál.

 

A ChemicalWorkz a fenntarthatóságra összpontosít!

 

A ChemicalWorkz termékek minden feladatnál fényes eredményt adnak. Újrafelhasználható és mosógépben mosható. Tökéletes a külső felületek tisztítására vagy a szennyeződés eltávolítására a jármű belsejéből. A ChemicalWorkz termékeket újrazárható, környezetbarát cipzáras tasakban szállítjuk. - Terméke mindig védve van az olyan külső hatásoktól, mint a szennyeződés, nedvesség, por és még az erős UV sugárzás is.


A termék jellemzői:
• Szín: szürke/fehér
• Átmérő: 10 cm
• Textiltartalom: 70% poliészter / 30% poliamid


Tipp:
Mikroszálas termékei hosszú élettartamának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy tartsa be a következő óvintézkedéseket: kézi mosás, alacsony mosási hőmérséklet (max. 30°C), speciális mikroszálas mosószer, soha ne használjon öblítőt, ne szárítsa szárítógépben és nem vasalható!