ChemicalWorkz Thumb Wash Mitt Mosókesztyű Extra Puha GOLD

Cikkszám: 4251651818841
ChemicalWorkz Thumb Wash Mitt Mosókesztyű Extra Puha GOLD
ChemicalWorkz Thumb Wash Mitt Mosókesztyű Extra Puha GOLD
Cikkszám: 4251651818841
Raktáron 
3 850 Ft+Áfa=4 890 FtFt
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft

A ChemicalWorkz hüvelykujjas mosókesztyű gyapja rendkívül nedvszívó mikroszálaival abszolút első osztályú. A vastag fonott rostszálak sok vizet tartanak. A ChemicalWorkz hüvelykujjas mosókesztyű saját súlyának tízszeresét is felszívja. A rugalmas mandzsetta tökéletesen illeszkedik a csuklóra, és maximális kényelmet garantál mosás közben. A ChemicalWorkz hüvelykujj mosókesztyű hüvelykujjával ellátott, különösen ergonomikus kesztyűforma mellett belül egy elválasztó varrás is található, amely mindig megfelelő fogást biztosít a kezének, így a kesztyűt mindig pontosan lehet vezetni.

A ChemicalWorkz hüvelykujj mosókesztyű 100%-ban egy koreai gyárral együttműködésben készült. Ez azt jelenti, hogy a fonal minőségének és a gondos megmunkálásnak köszönhetően a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Maximális tartósságot és hosszú élettartamot garantál.
A ChemicalWorkz a fenntarthatóságra összpontosít!

 

A ChemicalWorkz termékek minden feladatnál fényes eredményt adnak. Újrafelhasználható és mosógépben mosható. Tökéletes a külső felületek tisztítására vagy a szennyeződés eltávolítására a jármű belsejéből. A ChemicalWorkz termékeket újrazárható, környezetbarát cipzáras tasakban szállítjuk. – Terméke mindig hűségesen védve van az olyan külső hatásoktól, mint a szennyeződés, nedvesség, por és még az erős UV-sugárzás.


A termék jellemzői:
• Szín: fehér (mandzsetta: arany)
• Mérete: 24x24cm
• Textiltartalom: 100% poliészter (100% mikroszálas)
• Újrazárható cipzáras táska


Tipp:
A mikroszálas termékek hosszú élettartamának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy tartsa be az alábbi utasításokat: gépi mosás, alacsony mosási hőmérséklet (max. 40°C), speciális mikroszálas mosószer, soha ne használjon öblítőt, ne szárítsa szárítógépben nem vasalható!

Szín
Gold