Textil Alcantara tisztító szett (Textil tisztító 200 ml, Impregnáló spray 200 ml, szivacs, kefe)
Rendelhető

A szett kiválóan alkalmas textíliák, például kárpitozott bútorok és szőnyegek tisztítására és impregnálására. A felületek tisztítására és a foltok eltávolítására. Tartalom: 1 x 200 ml Alcantara és textiltisztító, 1 x 200 ml Alcantara és textil impregnáló, 1 db tisztító szivacs, 1 db tisztító kefe

Tartalom:

1 x 200 ml Alcantara és textiltisztító

1 x 200 ml Alcantara és textil impregnáló

1 db tisztító szivacs

1 db tisztító kefe

 

Alkalmazási terület:

A szett kiválóan alkalmas textíliák, például kárpitozott bútorok és szőnyegek tisztítására és impregnálására. A felületek tisztítására és a foltok eltávolítására.

A szettet olyan mikroszálakhoz is ajánljuk, mint például az Alcantara.

 

Termékleírás:

A textíliák az idő múlásával szennyeződnek, foltosodnak.

A szett használatával a textil  és az Alcantara felületek tisztává és védetté válnak az új szennyeződésektől.

 

Használat:

A termékkel először mindig egy kevésbé látható felületen végezzünk próbatisztítást.

 

Textiltisztító:

Általános tisztítás esetén alkalmanként elegendő óvatosan kiporszívózni a szövetet. A textil tisztítószert foltokhoz és általános szennyeződésekhez használhatja.

Tisztítás előtt rázza fel, és távolítsa el a fej alatti rögzítőgyűrűt.

Tisztítás nagyobb területen: A szennyezett felületet enyhén nedvesítse be a tisztítószerrel, majd azonnal törölje le egy frottír törülközővel. Ha szükséges, ismételje meg.

Folttisztítás: Vigye fel a tisztítószert a szivacsra vagy a kefére. Nyomja ki a habot a szivacsból. Tisztítsa meg a felületet körkörös mozdulatokkal, varrástól varrásig tisztítsuk a felületet a foltosodás elkerülése érdekében. Ezután kissé nedves ruhával törölje át ,de Ne dörzsölje túl erősen és ne vizezze túl a felületet. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.

A friss foltokat egy jó nedvszívó tiszta kendővel azonnal fel kell itatni. Semmilyen körülmények között nem dörzsölje túl erősen, különben a felület tartósan megváltozhat.

Ha folt nem tűnik el. és makacsul beivódott keressen fel egy kárpittisztító szakembert, mielőtt nagyobb kár, esetleg színfakulás keletkezne a felületen.

Impregnáló:

Ahhoz, hogy a felületet a későbbi szennyeződésektől foltosodásoktól megóvjuk impregnálni kell.

A textíliák impregnálása kíméletes foltvédelmet biztosít minden textilbútor és autó borítás számára. Kérjük, tesztelje a terméket egy kevésbé látható területen. Tisztítás előtt rázza fel, és távolítsa el a fej alatti rögzítőgyűrűt.

Vékony és egyenletes rétegben permetezzen a tiszta, száraz felületre kb. 40 cm távolságból, majd hagyja megszáradni. Szükség esetén ismét permetezze át a felületet.

Tisztítás, folttisztítás vagy mosás után meg kell ismételni az impregnálást.

Fontos! Az impregnálás nem nyújt teljes védelmet a foltok ellen, a legfontosabb védelem, ha a kényes és/vagy nagy értékű textíliákat gondosan kezeljük, és óvjuk.

Mennyiség: 200 ml textil tisztítószer és 200 ml impregnáló elegendő egy bútorgarnitúra vagy egy komplett járműkárpit  alapos tisztításához és karbantartásához.

10 630 Ft+Áfa=13 500 FtFt
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 135 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről